Mijn Overheid

Het pensioenfonds is aangesloten bij de berichtenbox van de overheid “Mijn.Overheid.nl”, vandaar dat het mogelijk is om pensioeninformatie van het pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland op deze manier te ontvangen. U moet daar wel zelf toestemming voor geven.

Als u dat nog niet heeft gedaan of niet wilt, blijft u de post nog op papier ontvangen. U geeft toestemming door op de website van 'mijn.overheid.nl' in te loggen en daar aan te geven dat Stichting Pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland één van de instanties is van wie u digitale informatie wilt ontvangen.

Heeft u zich eenmaal aangemeld, dan ontvangt deze informatie niet meer per post op papier. Wilt u toch liever de informatie per post ontvangen nadat u zich heeft aangemeld, dan moet u dit weer aanpassen op 'mijn.overheid.nl' anders blijft u de post digitaal ontvangen. De verzending gebeurt namelijk automatisch per Berichtenbox, indien u zich hiervoor heeft aangemeld.

Hoewel SPWKN haar website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft samengesteld, aanvaardt het fonds geen aansprakelijkheid voor onjuistheid en/of onvolledigheid van de informatie op de website en het gebruik en interpretatie daarvan.

Contact

Postbus 23
7400 GA  Deventer
Nederland

Tel. 0570-648081
pensioenfonds@wolterskluwer.com
www.pensioen-wk.nl