Adreswijzigingen

In geval van verhuizing (binnen Nederland), overlijden deelnemer, huwelijk, echtscheiding, ontbinding van het huwelijk na scheiding van tafel en bed of verbreking geregistreerd partnerschap stelt de gemeente waar u woont het pensioenfonds op de hoogte. U dient ervoor te zorgen dat de gewijzigde gegevens bij de gemeente bekend zijn. U hoeft dan geen bericht aan het pensioenfonds te sturen. 

Als u naar het buitenland gaat verhuizen of u beëindigt uw relatie waarbij u partnerschap heeft aangevraagd, moet u dit wel zelf aan het pensioenfonds doorgeven.

Het is belangrijk dat het pensioenfonds op de hoogte blijft van wijzigingen die te maken hebben met uw pensioensituatie.

U kunt hiervoor contact opnemen met het pensioenbureau. Het pensioenbureau is bereikbaar via telefoon 0570-648081 of u kunt een e-mail sturen naar pensioenfonds@wolterskluwer.com

Hoewel SPWKN haar website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft samengesteld, aanvaardt het fonds geen aansprakelijkheid voor onjuistheid en/of onvolledigheid van de informatie op de website en het gebruik en interpretatie daarvan.

Contact

Postbus 23
7400 GA  Deventer
Nederland

Tel. 0570-648081
pensioenfonds@wolterskluwer.com
www.pensioen-wk.nl