Pensioenfonds zoekt risicomanager

december 2021

Ben jij iemand die zich goed kan verplaatsen in de verantwoordelijkheden van organisaties en managers en het leuk vindt om processen te analyseren en structureren? Heb jij oog voor financiële en niet-financiële risico’s en schroom je niet om deze als ‘luis in de pels’ te benoemen? Vind je het leuk om te werken in een klein hecht team, wat ook betekent dat je een breed en afwisselend takenpakket hebt? Dan zoeken we jou!

Risicomanager bij Pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland
Als pensioenfonds lopen we tal van risico’s. In de administratie, het vermogensbeheer, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van IT en integriteit. Het integraal risicomanagement is de afgelopen jaren bijna volledig ingericht en geïntegreerd in de bedrijfsprocessen. De komende periode willen we dit verder professionaliseren door de tweede lijn meer onafhankelijk in te richten. Daarin speel jij een cruciale rol. Lees meer in de volledige vacature omschrijving.

Hoewel SPWKN haar website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft samengesteld, aanvaardt het fonds geen aansprakelijkheid voor onjuistheid en/of onvolledigheid van de informatie op de website en het gebruik en interpretatie daarvan.

Contact

Postbus 23
7400 GA  Deventer
Nederland

Tel. 0570-648081
pensioenfonds@wolterskluwer.com
www.pensioen-wk.nl