Pensioenfonds Wolters Kluwer wint Pensioen Pro Award!

maart 2022

De prijs werd op 17 maart jl. uitgereikt tijdens de Pensioen Pro Awards 2021 in de Koepelkerk in Amsterdam. De uitreiking had eind vorig jaar moeten plaatsvinden, maar was vanwege de coronamaatregelen uitgesteld.

Jaarlijks reikt Pensioen Pro prijzen uit aan uitblinkers in de pensioensector. Ons pensioenfonds heeft samen met het Pensioenfonds Medewerkers Apotheken de award in de categorie innovatie gekregen, voor de samenwerking in het Experience Lab Pensions.

 De prijs is uitgereikt aan bestuursvoorzitter Ruud Kruijff.

In het Experience Lab Pensions is onderzocht hoe de zogenoemde solidaire premieregeling – een van de twee contractvormen in het nieuwe pensioenstelsel - in de praktijk gaat werken. Hierbij is gekeken hoe deelnemers reageren op de verschillende digitale presentatievormen. “Nuttig om op deze manier gezamenlijk op te trekken om de gevolgen van het nieuwe stelsel inzichtelijk te maken”, aldus de jury.

Hoewel SPWKN haar website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft samengesteld, aanvaardt het fonds geen aansprakelijkheid voor onjuistheid en/of onvolledigheid van de informatie op de website en het gebruik en interpretatie daarvan.

Contact

Postbus 23
7400 GA  Deventer
Nederland

Tel. 0570-648081
pensioenfonds@wolterskluwer.com
www.pensioen-wk.nl