OPROEP: Vul voor 4 juni het risicopreferentie onderzoek (RPO) in!

mei 2023

Weet je dat jouw pensioen voor 2/3 deel bestaat uit rendement dat het pensioenfonds behaalt op jouw ingelegde premie?
Dat doen we door beleggen. Het is daarom belangrijk dat je laat weten hoe jij naar financiële risico's kijkt. Doe daarom mee aan het RPO. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek, stelt het pensioenfonds het beleggingsbeleid vast.

Deelnemen kan met behulp van de iinloggegevens die je via de berichtenbox van www.Mijn.Overheid.nl of per brief hebt ontvangen. Actieve deelnemers kunnen klikken op de link die per email is verstuurd.

Hoe meer mensen deelnemen, hoe beter het beleggingsbeleid op jullie voorkeuren kan worden afgestemd. Wij stellen jullie deelname erg op prijs.

Wil je meer weten over het onderzoek, bekijk de vragen (met antwoorden) over het RPO en het nieuw pensioenstelsel die gesteld zijn tijdens de bijeenkomsten over de introductie van het RPO en de informatiefilm.

Hoewel SPWKN haar website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft samengesteld, aanvaardt het fonds geen aansprakelijkheid voor onjuistheid en/of onvolledigheid van de informatie op de website en het gebruik en interpretatie daarvan.

Contact

Postbus 23
7400 GA  Deventer
Nederland

Tel. 0570-648081
pensioenfonds@wolterskluwer.com
www.pensioen-wk.nl