Actueel 

Nieuws vanuit het pensioenfonds

Hieronder vindt u het laatste nieuws van het pensioenfonds en een historisch overzicht in chronologische volgorde van eerder verschenen nieuwsberichten:

Actueel nieuws

Check jouw pensioen!

november 2022

Even meer weten over pensioen en checken hoe je ervoor staat?

Lees ook over pensioen en gebeurtenissen in jouw leven. Pensioen klinkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen dichterbij dan je denkt. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen of trouwen, krijgt een kind of gaat uit elkaar. Deze levensgebeurtenissen kunnen direct gevolgen hebben voor jouw pensioen. 

Medewerker Vermogensbeheer gezocht

oktober 2022

Pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland zoekt een Medewerker Vermogensbeheer!

Ben jij iemand die het leuk vindt om cijfers en processen te analyseren en structureren? Heb jij oog voor details en ben je niet bang actie te ondernemen wanneer jij denk dat processen efficiënter kunnen? Vind je het leuk om samen te werken in een klein hecht team, wat ook betekent dat je een breed en afwisselend takenpakket hebt? Dan zoeken we jou!

Hoewel SPWKN haar website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft samengesteld, aanvaardt het fonds geen aansprakelijkheid voor onjuistheid en/of onvolledigheid van de informatie op de website en het gebruik en interpretatie daarvan.

Contact

Postbus 23
7400 GA  Deventer
Nederland

Tel. 0570-648081
pensioenfonds@wolterskluwer.com
www.pensioen-wk.nl