Welkom op de website van Stichting Pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland

Stichting Pensioenfonds Wolters Kluwer Nederland (SPWKN) voert de pensioenregeling uit voor de werknemers, ex-werknemers en gepensioneerden van de Wolters Kluwer ondernemingen in Nederland. 

Ik ben werknemer

Ik ben ex-werknemer

Ik ben gepensioneerd

Volgende pensioenbetaling

Actuele financiële informatie

Actueel

Ik zoek informatie

Contact

Actueel nieuws

Pensioenpremie en opbouwpercentage 2022

januari 2022

Door de historisch lage rente ultimo 2021 bleek de pensioenpremie van 24% niet toereikend om een voor de sociale partners acceptabel pensioenopbouwpercentage te realiseren. Wolters Kluwer ging daarom akkoord met een eenjarige verhoging van de pensioenpremie naar 28%, zodat voor 2022 nog een opbouwpercentage van 1,58% vastgesteld kon worden. De aanvullende 4% wordt in 2022 volledig betaald door Wolters Kluwer Nederland.

Pensioenfonds zoekt risicomanager

december 2021

Ben jij iemand die zich goed kan verplaatsen in de verantwoordelijkheden van organisaties en managers en het leuk vindt om processen te analyseren en structureren? Heb jij oog voor financiële en niet-financiële risico’s en schroom je niet om deze als ‘luis in de pels’ te benoemen? Vind je het leuk om te werken in een klein hecht team, wat ook betekent dat je een breed en afwisselend takenpakket hebt? Dan zoeken we jou!

Hoewel SPWKN haar website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft samengesteld, aanvaardt het fonds geen aansprakelijkheid voor onjuistheid en/of onvolledigheid van de informatie op de website en het gebruik en interpretatie daarvan.

Contact

Postbus 23
7400 GA  Deventer
Nederland

Tel. 0570-648081
pensioenfonds@wolterskluwer.com
www.pensioen-wk.nl

financiële informatie

Lorem ipsum dolor sit amet

ik zoek nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet

ik zoek informatie

Lorem ipsum dolor sit amet