Een content subheading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Ik ben werknemer

Ik ben ex-werknemer

Gepensioneerden

Volgende uitbetaling

Actueel financiële informatie

Actueel

Ik zoek informatie

Contact

© Yourbrand

Pensioenpremie en opbouwpercentage 2022

January 2022

Door de historisch lage rente ultimo 2021 bleek de pensioenpremie van 24% niet toereikend om een voor de sociale partners acceptabel pensioenopbouwpercentage te realiseren. Wolters Kluwer ging daarom akkoord met een eenjarige verhoging van de pensioenpremie naar 28%, zodat voor 2022 nog een opbouwpercentage van 1,58% vastgesteld kon worden. De aanvullende 4% wordt in 2022 volledig betaald door Wolters Kluwer Nederland.

Goed nieuws over uw pensioen!

Omdat de beleidsdekkingsgraad per 31 december 2021 is geëindigd op 120,2% (eind 2020 was dat afgerond 106%), betekent dit dat per 1 januari 2022 weer een toeslag verleend kan worden en wel van 2,12%. 

Pension fund is hiring

December 2021

Ben jij iemand die zich goed kan verplaatsen in de verantwoordelijkheden van organisaties en managers en het leuk vindt om processen te analyseren en structureren? Heb jij oog voor financiële en niet-financiële risico’s en schroom je niet om deze als ‘luis in de pels’ te benoemen? Vind je het leuk om te werken in een klein hecht team, wat ook betekent dat je een breed en afwisselend takenpakket hebt? Dan zoeken we jou!

Bekijken

Hoewel SPWKN haar website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft samengesteld, aanvaardt het fonds geen aansprakelijkheid voor onjuistheid en/of onvolledigheid van de informatie op de website en het gebruik en interpretatie daarvan.

Contact

Hanzeweg 58
7418 AT Deventer
Nederland

Tel. 0570-648081
Fax 0570-671583
pensioenfonds@wolterskluwer.com
www.pensioen-wk.nl

financiële informatie

Lorem ipsum dolor sit amet

ik zoek nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet

ik zoek informatie

Lorem ipsum dolor sit amet